Thursday, May 30, 2013

DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE

RUMAH UNTUK DIJUAL!!......
rumah MOI sendiri ye....
ALASAN untuk dijual adalah kerana....nak beli rumah baru yang lebih dekat dengan parents encik yusree...

maklumat terperinci:

• Jenis : double storey terrace
• Luas tanah : 22 x 70
• Bilik : 4 (3 di atas, 1 di bawah)
• Bilik air : 4
• Porch : boleh letak 2 kereta (bersebelahan)
• Alamat : No. 58B, Lorong Sg. Choh 8, Taman Tanjong Perdana, 31150 Ulu Kinta, Perak
• Lokasi : Belakang stesen Minyak Petronas Tanjong Rambutan (simpang masuk berhadapan dengan Taman Indah
lain item yang sedia ada (takkan dibawa jika berpindah)
   #1. Grill
   #2. Alarm system
   #3. Curtain (sliding door bawah ada 2 set)
   #4. lampu
   #5. kipas syiling - 7 unit (4 unit ada remote)
   #6. kabinet dapur (dry kitchen)
   #7. kabinet dapur + cooker (wet kitchen)

Rumah ni siap dalam tahun 2008.....saya mula duduk pada 1 disember 2009....hingga lah sekarang

perabot² semua dibawa pindah...

HOT PRICE!! RM250,000.00 (nego)

MURAH kan?? jangan fikir yang bukan² ye....rumah ni TIDAK BERHANTU....jangan risau....

MOI & encik yusree kalau boleh nak letgo a.s.a.p....

SO? Apa tunggu lagi??

Tak selalu dapat OFFER yang macam ni kan?

ni la ye pandangan dari hadapan rumah...gambar ni diambil pada tahun 2010 masa housewarming
ruang tamu.....Perabot tak termasuk ye....

ruang tamu + dining area

ruang tamu

tangga

Dry kitchen...cabinet inclusive

Dry kitchen

wet kitchen...dapur + sinki + kabinet inclusive

bilik tidur bawah....perabut excluded

dining area...dining table excluded

bilik 1 + bilik air.....perabut tak termasuk

bilik 2 + bilik air...perabut tak termasuk

family hall

master bedroom...perabut tak termasuk

master bedroom

toilet master bedroom



2 comments:

  1. ha ah...klu ada kwn2 yg tgh cari rumah di ipoh...Mohon panjang2kn ye...tq :)

    ReplyDelete